Din istoria culturii noastre alimentare Humus

Humus, recent apărut pe masa moldovenilor, de o vechime antică, își are locul de origine Iordania în Orientul Apropiat. O gustare, un aperitiv sau la micul dejun, pe pâine, cu crackers, bruschete de legume, și descoperirea mea, tare bun la mămăliguță 👍Ingredientele principale năutul și semințele de susan, cu uleiul de măsline, usturoiul, sucul de […]

Read more
De ce salată?
salate verdego

Eu sunt fata cu salata! Sunt sigură că majoritatea din noi  au început a bucătări cu ea. E cel mai simplu și firesc mod de a găti. Și ai aici toată libertatea de exprimare, o poți reinventa în fiecare zi! Îți setezi pentru început cîteva principii, nu reguli, pentru a nu avea presiune, că totuși […]

Read more
COMPOSTAREA URBANĂ: MD² – MODEL DURABIL DE MANAGEMENT AL DEȘEURILOR

Când vrei să fii onest cu mediul înconjurător, te întrebi ce se poate face curesturile organice de la întreprinderile de alimentație publică din municipiu, care în proporţie de 70% se compun din apă, care dacă nimereşte la gunoişte se transformă în levigat. Noi am găsit mai multe soluţii, venim cu inovaţii şi mai multe modele […]

Read more